Workshops koken met smaak

!!!NIEUW:Heeft u iets te vieren en wilt u dat eens anders aanpakken? Verras uzelf en uw gasten dan eens met een vegetarische kookworkshop. Ter afsluiting van een stadswandeling door de gezellige binnenstad van Alkmaar bijvoorbeeld of in plaats van een borrel bij u thuis.

U bent de klant en dus koning. Waar houdt u van? Welke keuken, welke smaken? Of wilt u gewoon iets bijzonders met uw gasten? Met hoeveel mensen wilt u dit? Jongere of oudere mensen? Zijn ze in voor uitheemse smaken of hebben ze liever vertrouwde ingrediënten? Gaat het om een verjaardag, receptie, (vrijgezellen)feestje of zomaar? En welk tijdstip lijkt u het beste? In de middag, de avond of misschien zelfs in de ochtend? Kortom, samen met u ‘maken’ we een workshop op maat. Aan de hand van uw wensen, ideeën, thema. Daarin leert u verschillende hapjes te maken, een brunch samen te stellen, een uitgebreide thee of souper te verzorgen.

Leuk? Vul het contactformulier in met uw e-mailadres en we nemen contact met u op. Rechtstreeks mailen naar verweij41@zonnet.nl kan ook.

Workshops najaar 2015
Samen de geuren, kleuren en vooral ook smaak van uiteenlopende ingrediënten ontdekken. Leren hoe je ook zonder vlees of vis maar met kruiden, specerijen en andere ingrediënten een verrassend heerlijke en gezonde maaltijd op tafel kunt zetten waar iedereen van smult. In 4 workshops gaan we dit keer aan de slag met verschillende thema’s, van een proeverij van winterkost tot het kerstdiner. We maken van koken een feest en dat proef je terug in het eten. Uiteraard is er tijdens het koken voldoende gelegenheid te proeven. Na het koken genieten we van ons zelfbereid maal met -voor degenen die dat willen- een glas wijn. Staat u zelf graag in de keuken en wilt u leren hoe u met gebruik van uitheemse kruiden, specerijen, gekende- en ongekende ingrediënten ook zelf een pracht vega maaltijd op tafel kunt zetten. Kom dan naar mijn workshops.

Waar?
Wijk-en ontmoetingscentrum De Eenhoorn in Alkmaar.

Wanneer?
6 en 20 oktober en 3 en 24 november 2015

Dag en tijd:
Dinsdag om 18.00

Kosten
€ 120,- (inclusief ingrediënten en een glas wijn).

Wat gaan we koken?
Tijdens iedere workshop nemen we een ander thema als leidraad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s